Това, което се случва, е част от историята. Защото на

...
Това, което се случва, е част от историята. Защото на
Коментари Харесай

Българка в Лондон за смъртта на Елизабет II: Това е част от историята

„ Това, което се случва, е част от историята. Защото на персонално равнище гибелта на дама като кралицата, на една в действителност достолепна възраст като 96 години, не пристигна като изненада за доста хора. Но все пак, както един анализатор успешно разяснява последните дни, мнозина бяха сюрпризирани от доста мощната си прочувствена реакция. “ Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria Теодора Йолчева като коментар за атмосферата във Англия след гибелта на кралица Елизабет II.

„ Тя в действителност е била кралица през по-голямата част от живота и на най-възрастните британци. По-младите не си спомнят и един ден, в който тя да не е била в близост. Така че в действителност се усеща не просто като края на един човешки живот, а като края на една ера “, добави нашата сънародничка, живееща в Лондон.

„ През първия ден след гибелта на кралица Елизабет II шокът се усещаше най-силно. На мои близки и познати им беше даден свободен ден от фирмите, в които работят. Отменени са разнообразни спортни срещи, някои концерти и мероприятия също, само че като цяло животът продължава обикновено “, описа Йолчева.

„ Разбира се, това въобще не значи, че не се усеща огромна болежка и страдалчество измежду доста хора, в това число прочувствена реакция. Особено в случай че човек отиде и се разноски край някой от домовете, където починалата кралица обитаваше “, посочи тя.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР