Това, което се направи като промяна за изборите в Русия

...
Това, което се направи като промяна за изборите в Русия
Коментари Харесай

Социолог: Решението, облагодетелстващо обикновените хора - просто да не умрат, е да има преговори с Русия

Това, което се направи като смяна за изборите в Русия - да има онлайн гласоподаване, да се разтегне процеса в границите на три дни, беше точно с тази цел - да се реализира по-голяма интензивност. Резултатите са такива, каквито са. Може дълго да анилизира дали има напън или не, само че по този начин или другояче Путин щеше да победи, въппросът беше да е огромен процентът на поддръжка, да е рекордна. По този метод се легитимират всички тези събития, затвърждава се властта на Путин и най-после се изричат съболезнования за политическия конкурент, колкото и да не е бил рисков. 

Това разяснява пред Нова тв социологът Яница Петкова. 

Няма по какъв начин една нуклеарна страна с мащабите на Русия да загуби някаква война. Т.е. решението, облагодетелстващо елементарните хора - просто да не умрат, е да има договаряния.

А дали и по кое време ще се стигне до тези договаряния, зависи както от държанието на самия Путин, по този начин и от държанието на Запада, защото явно не можем да кажем, че Украйна е независим състезател в този боен спор.

Като Западът реши да седне на масата за мирни договаряния и да реши този спор, тогава ще свърши тази война и несъмнено препотвърждаването на Путин като президент, ще се гони това. Можем единствено да се надяваме, че Путин ще е здрав, тъй като в случай че не е и разчитаме на Медведев - той е много по-краен във връзка с съветската политика. Така че да се надяваме Путин да е здрав, тъй като той е либерал и по-скоро той ще успее да реши този спор, коментира  Михаил Кръстев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР