Това, което повтаряме от 6-8 месеца, се оказа вярно –

...
Това, което повтаряме от 6-8 месеца, се оказа вярно –
Коментари Харесай

Добрев: Колкото по-бързо забравим за ПП, толкова по-добре

Това, което повтаряме от 6-8 месеца, се оказа правилно – това, че се купува съветски газ и е с 30% по-скъп. Това съобщи Делян Добре от ГЕРБ пред bTV.

„ Не желая да разясня повече тематиката с прокуратурата. Ние сме подали сигнал като съпротива, прокуратурата е решила, че има закононарушение. Предстои да разберем “, безапелационен бе той.

„ Добре, не сте се съгласили да плащате с рубли. Защо тогава търгувате с мейли? Има мейл, пратен в петък, а офертата е пристигнала в четвъртък. Пишат си на листче каква е цената. Получихме борсови цени минус 20-30% и трябваше да плащаме тези цени “, посочи Добрев.

Той съобщи, че се радва, че е подал сигнал към прокуратурата и счита, че нарушаванията са за 700 милиона, а не за 88 млн.

„ Ние разбрахме, че  не е било несъмнено, че Кирил Петков не е бил министър председател , тъй като татко му е ходил на договаря в Турция.

Един негов министър сподели, че да договарят газ са ходили баща Петко и Весела Чернева “, сподели Добрев.

„ Ама вие вярвате ли на това? “, възмути се водещата Цветанка Ризова.

Имам една съседка, която споделя: „ И моят татко, и твоят не знаят какво да вършат, хайде да ги пратим да договарят за газ „, отсече той в отговор.

Не знаем Асен ли управляваше, Кирил ли, Лена ли . Защо не поканите баща Петко да го питате дали е ходил в Турция, той отхвърли, но го питайте.

След като  зам.-министър на Кирил Петков е казвал, че татко му е пътувал до Турция , аз нямам подозрения да допускам. Ще се намерят доказателства, че това е било по този начин “, добави Добрев.

Представяте ли си в каква детска градина ще кажат, че сме живели „, заключи той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР