„Това, което ни предложи 2021 година в политически план, да

...
„Това, което ни предложи 2021 година в политически план, да
Коментари Харесай

Политологът Любомир Стефанов с предупреждение към новата власт: Ако държавата пак започне да раздава пари, Еврозоната ще ни се стори мираж още 20 години

„ Това, което ни предложи 2021 година в политически проект, да бъде трамплин към едно просветляване в главите на хората, които ние избрахме да ни ръководят. И да осъзнаят, че са заменяеми, никой не се венчае за властта постоянно, второ - имат съответна повеля от нас, българските жители, какво да свършат. В известна степен има и параметри, в които да ги свършат “, разяснява политологът Любомир Стефанов пред България он еър.

Той счита, че ниската изборна интензивност е потвърдила оттегляне.

„ Мантрата с 10% налог ми е една от обичаните, който надали не бил най-ниският в Европа. Това, че България би трябвало да бъде капиталов парадайс не се случва, тъй като никой не сяда да сметне, че налозите, които заплаща, надалеч надвишават 10%. Българските жители заслужават освен това, защото ръководство, подчинено на правилото „ Дайте да управляваме ние, с цел да не са те “ - ми се коства все по-несъстоятелно “, добави Стефанов.

„ Държавата има потребност да наложи волята си там, където е била изтрита и не е участвала в никакъв случай. Ако отново стартира да раздава пари, изпадаме в цикъл и обстановка, която излизането е още повече от същото - нови задължения, нови заеми. Еврозоната ще ни се стори подобен мираж, че ще чакаме още 20 години “, разясни политологът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР