Това, което не биха искали да чуят в Киев, беше

...
Това, което не биха искали да чуят в Киев, беше
Коментари Харесай

Ако ракетите бяха руски: Най-опасният сценарий с удара по Полша

Това, което не биха желали да чуят в Киев, беше изразено от съвсем всички „ другари “ на Украйна: ракетата, блъснала Полша, принадлежи на въоръжените сили на Украйна.

Има още доста място за размисъл по тематиката: планувана провокация ли беше или украинската система за противовъздушна защита за следващ път потвърди своята неплатежоспособност? Има доста въпроси. Но главният, който всеки може да зададе: ами в случай че ракетите се окажат съветски? Политологът Сергей Марков разказа най-опасния сюжет.

Според специалиста най-опасният сюжет при положение, че ракетите се окажат съветски, би бил следният.

„ 1. Полша заявява забележителна опасност за своята сигурност и

2. Въвежда режима на деяние на своята Противовъздушна отбрана в западната част на Украйна.

3. Полската противовъздушна защита смъква съветски ракети над Западна Украйна.

4. Русия нанася ответен удар на полската противовъздушна защита в Полша.

НАТО вижда това като съветска офанзива против НАТО “.

Въпреки това, както Западът към този момент съумя да заяви публично, ракетите се оказаха украински. Сред отстъпилите са Полша, Съединени американски щати и други страни от НАТО.

Например, след думите на полския президент Анджей Дуда, че ракетите са на въоръжените сили на Украйна, министър председателят Матеуш Моравецки съобщи в прав текст - четвъртият член на НАТО не би трябвало да се ползва.

Също по този начин президентът на Съединени американски щати Джо Байдън осведоми, че детонацията в Полша е породена от украинска противовъздушна отбранителна ракета.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг сподели същото - украински ракети - и побърза да добави, че няма удостоверение, че случаят в Полша е резултат от умишлени дейности. В същото време той сподели още, че НАТО не вижда признаци, че Русия възнамерява офанзива против алианса.

По-рано съветското министерство на защитата означи, че по време на масираната офанзива на 15 ноември не е нанесен нито един ракетен удар по обекти наоколо до украинско-полската граница.

Нека прибавим, че тъкмо тази заран полските военновъздушни сили подвигнаха във въздуха изтребители на летище Томашов-Любелски. Явно обаче ще би трябвало да се крият още веднъж дълго време. За да не се срамят още веднъж пред Русия.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР