Това, което нашият ум вижда първо в една картина, винаги

...
Това, което нашият ум вижда първо в една картина, винаги
Коментари Харесай

ТЕСТ: Разберете по какъв начин възприемате себе си

Това, което нашият разум вижда първо в една картина, постоянно разкрива забавни аспекти от нашата персона. Това е по този начин, тъй като мозъците ни са привлечени от избрани изображения поради избрани аргументи. Направете този тест и разберете по какъв метод възприемате себе си.

Каква визия имаме за самите себе си е евентуално един от най-важните психически аспекти на мозъка. Ние сме склонни да действаме и да сътворяваме своята действителност в сходство с това какво мислим за себе си (повечето пъти на подсъзнателно ниво). Ето за какво е извънредно потребно всеки човек да разбере по какъв метод се възприема.
Вижте картината по-долу и прочетете информацията за нещото, което забелязахте първо:
 Добави изложение
Делфинът
Ако първо видяхте делфина, това значи, че сега фокусът ви е преместен на открито и то върху постигането на триумф. Делфинът скача през обръч и евентуално и вие се чувствате по този начин – преодолявате трудности или работите интензивно, с цел да постигнете своите цели. Възможно е един от главните ви цели сега е постигането на материална непоклатимост. Не забравяйте обаче, че нищо не трябва да бъде непременно. Най-важното е да вършиме това, което ви носи наслада и задоволство.
Космическата жена
Ако първото видяхте галактическата жена, това съставлява вашето схващане за това какъв брой бездънен и комплициран е вътрешният ви свят. Вероятно сте прекарали много време в схващане на личните си усеща, страсти, вярвания и хрумвания. И въпреки човек в никакъв случай не е в положение да разбере всичко, вие несъмнено сте на прав път. Колкото по-добре познавате себе си от вътрешната страна, толкоз по-щастливи ще бъдете в действителност.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР