„Това, което направихме днес, бе да покажем каква би могла

...
„Това, което направихме днес, бе да покажем каква би могла
Коментари Харесай

Акад. Денков: Това, което направихме днес, бе да покажем каква би могла да бъде посоката

„ Това, което направихме през днешния ден, бе да покажем каква би могла да бъде посоката. Обсъждахме предлагането ни за ротация, с цел да има по-голям надзор. Този парламент има останали задания от предишния парламент, които би трябвало да се задвижат бързо. Няма отговор да или не за ротацията. "

Това съобщи в ефира на бТВ някогашният министър на образованието в кабинета " Петков " и сегашен съпредседател на парламентарната група на " Продължаваме промяната-Демократична България " акад. Николай Денков.

„ В хода на полемиката се разбра, че можем да формулираме предпочитаните задания и да стартираме бързо да работим по тях “, разясни акад. Денков.

„ Разбрахме се, че можем още на следващия ден да образуваме работни групи, които да стартират дейности по тези задания. В тях ще влизат представители от Политическа партия и ГЕРБ “, посочи акад. Денков.

„ Днес обсъждахме и правосъдната промяна “, уточни той.

„ Не сме обсъждали държавно управление през днешния ден. Всички действия, които обсъждахме бяха законодателни и бюджет. Имаме доста ясното схващане, че би трябвало да започва приемането на законите “, акцентира акад. Николай Денков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР