Това, което искаме като администрация да направим, е да има

...
Това, което искаме като администрация да направим, е да има
Коментари Харесай

И Терзиев умува дали Граф Игнатиев да стане Навални

Това, което желаеме като администрация да създадем, е да има улица на името на Алексей Навални и улица на името на Кристиан Таков, съобщи столичният кмет Васил Терзиев на брифинг в Столичния общински съвет (СОС).

Той сподели, че тематиката за имената на улиците в София би трябвало бъде обсъждана, само че не е в този момент моментът за това. " Трябва да поставим една по-добра основа за развиването на града и чак по-късно да преминем към идеологически тематики, по които постоянно ще има разнообразни отзиви ", разяснява Терзиев.

На въпрос  " Това с Навални може ли да размени улица " Граф Игнатиев "?, Терзиев отговори: " Възможно е, само че това е тематика, която ще търпи развиване ".

По мотив избора на ръководители на комисии, което би трябвало да се случи през днешния ден в СОС, Терзиев сподели, че не е обикновено най-голямата политическа мощ в Общинския съвет, която има 23-ма общински съветници, да има ръководители на две комисии, които нямат изключително отношение към огромните проблеми на столицата. Терзиев сподели, че се е надявал да види систематизиране на председателските места, което да има някаква политическа логичност.

" Има по-важни комисии, има и не чак толкоз значими и там да бъде разпределено въз основата на тежестта на всяка една от политическите обединения ", уточни столичният кмет, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР