Това, което хората искат да кажат, трябва да бъде чуто

...
Това, което хората искат да кажат, трябва да бъде чуто
Коментари Харесай

Шефът на КНСБ с ключов съвет към политиците

" Това, което хората желаят да кажат, би трябвало да бъде чуто тъкмо преди изборите. Политиците, които се пробват да вземат властта, е най-добре да се вслушат в бизнеса и синдикатите , които пробват да канализират това, което хората желаят да кажат. 88% от водачите по места, които попитахме, формулират като главен проблем цените, инфлацията и приходите. Инфлацията наближава към този момент 18% и в случай че не бяха компаниите да усилят приходите, хората към този момент щяха да са отвън опцията да покриват разноските си ", заяви президентът на КНСБ Пламен Димитров. 

По думите му към средата на годината по публични данни заплатите в бранш " Индустрия " са увеличени с над 17%, добавени са 280 лева, а в бранш " Услуги " към 15%. 
-->
" Единствено тези, които работят към държавното управление, не получават толкоз колкото би трябвало. Увеличението на приходите би трябвало да се случи до края на годината, тъй че да покрие инфлацията ", добави Димитров.

" Трябва да бъдат отстранени всички бонуси на хората, които не им трябват. Това, което направи бившето държавно управление, беше безсмислено. С тези 25 ст. за горивата, с намаляването на Данък добавена стойност на всички артикули и услуги ", уточни президентът на КНСБ пред Bulgaria ON AIR. 

Неговото мнение е, че би трябвало да разберем, че бедна страна не може да дава на всички, в случай че желаеме да бъде ефикасна помощта, тя би трябвало да бъде целенасочена, с цел да бъде задоволителна.

" Най-важното нещо сега е да можем да запазим работните места. Бизнесът да може да получи тези обезщетения, които са му нужни, с цел да не уволнява хората ", сподели Димитров.

И заключи, че дефицитът на бюджета за следващата година няма да бъде по-висок от този през тази година. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР