Това, което е най-важно за всички хора, е да имаме

...
Това, което е най-важно за всички хора, е да имаме
Коментари Харесай

Министър Радев се примоли за чуваемост , миньорите не го отразиха

Това, което е най-важно за всички хора, е да имаме диалози, да имаме разговор, да има чуваемост. Мисля, че надали има някой, който да не споделя угриженост за всяко работно място, сподели пред публицисти енергийният министър Румен Радев в Раднево. Той пристигна за среща, на която бяха поканени законните синдикални представители на ТЕЦ-а и на „ Мини Марица изток “ и управленията на двете сдружения, само че синдикатите отхвърлиха среща с Радев. Радев и в диалога вземат участие единствено представители на управлението.  

Без диалог няма по какъв начин да се случат нещата, сподели още енергийният министър и добави, че е подготвен да отиде при протестиращите на място на автомагистрала „ Тракия “.

Според него би трябвало да стартира да се работи, а освен да се приказва за преход. Тези преходи няма по какъв начин да се случат внезапно, уточни министърът. 

По-рано днес синдикатите от комплекса " Марица изток "  заявиха, че отхвърлят да се срещнат през днешния ден с енергийния министър Румен Радев в Раднево, а го канят на среща на митинга на детелината на автомагистрала " Тракия ". 

Блокадата на основни пътни артерии в Старозагорско е траяла цяла нощ и продължава и към този миг. Протестиращи миньори и енергетици блокират към този момент повече от денонощие прекосяването през прохода Хаинбоаз в региона на село Гурково, детелината на автомагистрала " Тракия " към Стара Загора и Хасково на 208-и километър и основния път София- Бургас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР