Това, което е казал Борисов, е неприемливо. Очаквам Ваня Григорова

...
Това, което е казал Борисов, е неприемливо. Очаквам Ваня Григорова
Коментари Харесай

Нинова: Очаквам Ваня Григорова да се разграничи от позицията на Борисов

„ Това, което е споделил Борисов, е недопустимо. Очаквам Ваня Григорова да се разграничи от позицията на Борисов. Смисълът на борбата в София е това ръководство да бъде заменено. Не мога да си показва, че нашият претендент ще бъда определен с гласовете на ГЕРБ “. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка изявлението на водач на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. Той посъветва членовете и симпатизантите на ГЕБ да гласоподават по съвест и че е по-добре да избереш държавна благосъстоятелност пред държавна сигурност.

„ Да кажа нещо кардинално за балотажите, приканвам всички да се обединим против ГЕРБ. Тази борба я водим години наред. Злото в България е режимът на ГЕРБ, който мачка хората и ги държи в боязън и зависимости. На балотажите ще призоваваме всички против модела ГЕРБ в локалната власт. Промяната не стана на парламентарните избори, може и би трябвало да стане на локалните “, разяснява тя.

„ 44 кметове на общини има Българска социалистическа партия след първия тур на локалните избори. 45 претенденти от Българска социалистическа партия ще бъдат на балотаж в неделя. 30% от България – Българска социалистическа партия е първа или втора мощ. Българска социалистическа партия се върна в локалната власт и то съществено “, сподели ръководителят на социалистите Корнелия Нинова. „ Българска социалистическа партия бележи растеж по отношение на парламентарните избори и по отношение на броя кметове, които имахме “, добави тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР