Това, което е абсолютно сигурно за Лондон, е фактът, че

...
Това, което е абсолютно сигурно за Лондон, е фактът, че
Коментари Харесай

Лондон празнува 50-годишнината на Pink Floyd

Това, което е безусловно несъмнено за Лондон, е фактът, че е един от най-великите градове, където хората знаят по какъв начин да живеят, тъй като са претърпели доста. Те ще продължат да работят, да гледат мачове по пъбовете, да водят замайващ културен живот и да виждат града си, както си желаят – вселенски, пъстър, необикновено трогателен. – лондончани даже няма да си разлеят бирата поради някакви страхливи психопати.  Част от живота сега: Лондон чества 50-годишнината на Pink Floyd със страхотна ретроспективна галерия във V&A (), която ще продължи до 1 октомври. Ако сте там, това е безспорен a must see!

Преживяването покрива целия креативен път на една от най-влиятелните групи в света. От стартирането на Arnold Layne до 200 милиона продажби по-късно, изложбата  е грандиозно аудио-визуално странствуване през необятните светове на Pink Floyd, включващо последователност на музиката, дизайна, режисурата на групата от дебюта им през 60-те до през днешния ден.

Изложбата е резултат и от първата от десетилетия колаборация на живите членове на групата. Промотирана е от Michael Cohl and Iconic Entertainment Studios и включва 350 предмета и артефакти, в това число непоказвани до момента материали, творби на изкуството, дизайна, архитектурата. Сред акцентите са и някои от най-иновативните и именити албуми на групата, както и театрални осъществявания (включително " Тъмната страна на Луната ", " Стената " и The Devision Bell), принадлежности, музикални технологии, истински дизайни, архитектурни рисунки, психеделични принтове и плакати.

Експозицията е озвучена от Sennheiser, които озвучаваха и ретроспективната галерия, тъй че думата " галерия " в действителност не може да обхване големия набор страсти и информация, очакващи щастливците, които ще я посетят.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР