Това, което чухме от Даниел Митов, е низ от лъжи.

...
Това, което чухме от Даниел Митов, е низ от лъжи.
Коментари Харесай

Венко Сабрутев пред Дарик: Това, което чухме от Даниел Митов, е низ от лъжи

" Това, което чухме от Даниел Митов, е низ от неистини ". Това заявив " Седмицата " на Дарик радио Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната ", който беше посетител в предаванетонепосредствено след Даниел Митов от ГЕРБ.

Сабрутев пожела да изброи " Топ 3 неистини, които той (Даниел Митов) произнесе без да му мигне окото в народен ефир ":

Сабрутев разясни, че както има европейски наказания против Русия, по този начин има и наказания на Москва против съответни сдружения и дръжави в ЕСи въобще в света.

" Тези две сдружения няма по какъв начин да купуват съветски газ, с цел да ни продават съветски газ. Накратко – ние сме купували по-евтин газ от, вероятно в случай че Русия ни беше доставяла, и сме купували газ, който не е съветски. Какво направи Делян Добрев – извади класифицирана информация – отчет на " Булгаргаз ", който е с гриф " секретна загадка ". Той е входиран в секретното деловодство на министерство на енергетиката. Тук ДАНС и прокуратурата би трябвало да се задействат оптимално бързо – има къртица в страната ", безапелационен е Венко Сабрутев.

" Третата неистина е, чеГЕРБ са почнали правосъдната промяна. Това може би не е неистина – те сътвориха профилираните съд и прокуратура. Бухалката на ГЕРБ за кражба на компании, за рекет на компании, рекет на физически лица. Това, което ние направихме, е да " изчегъртаме " тяхната псевдо правосъдна промяна ", съобщи още Сабрутев.

" Очакваме виновна позиция и отговорно държание от ГЕРБ. Хората в този момент изискват от тях да сформират устойчиво държавно управление – такова, каквото те смъкнаха ", разяснява още той.

" Тук въпросът е те могат ли да официализират коалиция с Движение за права и свободи и " Възраждане ".Отговорът съгласно мен е не. Хората няма да го позволен ", сподели още Сабрутев.

Той уточни още, че " Продължаваме промяната " ще подходиотговорно ище бъде градивна съпротива.

" Няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ, само че в Народното събрание ще работим за ограничения, които имат за цел да решат основни проблеми за хората и бизнеса – да увеличим минималната работна заплата – да стане 50% от междинната работна заплата за страната, нарастване на пенсиите с 20%, подкрепяне на уязвимите групи, наранени от инфлацията. Това може да се случи със законодателни начинания с парламент ", съобщи още Венко Сабрутев.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР