Това, което Борисов направи бих нарекъл телевизионна мастурбация“. Говори сам

...
Това, което Борисов направи бих нарекъл телевизионна мастурбация“. Говори сам
Коментари Харесай

Това, което Борисов направи бих нарекъл „телевизионна мастурбация“

Това, което Борисов направи бих нарекъл „ телевизионна мастурбация “. Говори самичък със себе си, несъмнено, харесва се и всичко е наред. И да Борисов излъга.

Докато той беше на власт някак не беше комфортно да го споделяме и го споделяме едни трима души и половина, че Борисов лъже всякога. Той сподели нещо от сорта, че не е имало подслушвания, а твърдяха, че имало стотици. Всъщност, Борисов, хиляди са.

Временната комисия в 46-тото Народно събрание, на която бях ръководител завърши с решение на Народно събрание, оповестено в Държавен вестник. Доказателствата, които комисията събра са за 928 души. Подслушвани. По данните от търсачката на BIRD са над 3000.

Борисов е доста изплашен. Той вижда към този момент бай Ставри. Буквално. И не ние в никакъв случай сме оставяли Борисов да лъже. Нямаше причина да го създадем и в този момент. И за Барселонагейт излъга. Никой в никакъв случай не е твърдял, че Борисов персонално има къща, а че Борисов по един или различен метод е обезпечил парите за къщата. Борисов е примитив. Той пробва каквото може. Той живее още в света на джипката.

Не ви би трябвало нищо, с цел да видите, че корупцията и мафията си имат страна към момента. Имат си основен прокурор към момента. И той прави всичко това, с цел да отбрани Борисов, себе си, Движение за права и свободи, ГЕРБ. С Гешев и без правосъдна промяна ние вървим обратно. Ние не можем да повдигнем обвиняване на никого. Ние желаеме не просто премахването на Гешев, а цялостна промяна на обвиняването.

Николай Хаджигенов
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР