Това каза за Радио Варна изпълнителният директор на дружеството Злати

...
Това каза за Радио Варна изпълнителният директор на дружеството Злати
Коментари Харесай

Шефът на Градски транспорт Варна: Нужни са ни още 50 нови автобуса


Това сподели за Радио Варна изпълнителният шеф на сдружението Злати Златев. 95 са новите рейсове в парка на варненския градски превоз. Всеки ден обаче 135 автобуса са нужни, с цел да поемат разписанието по всички линии на Варна.

Освен това всеки ден най-малко 10% от колите би трябвало да минат профилактично обслужване в сервиза. Затова, пресмята инж. Златев, са нужни още най-малко 50 нови рейса.

Дотогава по линиите ще пътуват и старите, които са общо 65, като множеството от тях са на 10 години, само че има и такива, купени през към този момент далечната 1992-а.

Разписанието на рейсовете по линиите на градския превоз във Варна сега не може да се съблюдава поради реализацията на инфраструктурните планове и ремонтите по варненските улици, сподели още Злати Златев в отговор на многочислени сигнали на варненци.Той самичък тествал част от маршрутите с персоналния си автомобил.

" За 800 метра сред Градска болница и постройката на Здравната каса ми трябваха 19 минути. Същото е и на ул. " Христо Смирненски " - огромни тапи ", показа той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР