Това каза вуйчото на Георги - Илиян Георгиев, който бе

...
Това каза вуйчото на Георги - Илиян Георгиев, който бе
Коментари Харесай

Пронизаха Сърцата На Цяла България! Първа Реакция На Семейството На Убития Георги За Освобождаването На Йоан!

Това сподели вуйчото на Георги - Илиян Георгиев, който бе наръган смъртоносно от Йоан Матев в Борисовата градина в ефира на Нова телевизия, разяснявайки решението на съда обвиненият за убийството да бъде пуснат на независимост против подписка.

„ Също по този начин, до колкото знам, прокуратурата е направила всичко допустимо това да не се случва. Но за жалост съда е стигнал до това решение, по някакъв метод са били подтикнати, с цел да повлияят на нещата, отбраната на Йоан Матев официално да одобри документите, с цел да може делото да влезне “, сподели още Георгиев. „ Надявам се, цялото общество се надява Йоан Матев да не бъде пуснат на независимост. Надяваме се апелативният съд да отсъди Матев да остане в ареста и делото да стартира “, сподели още мъжът.

По думите му, още в самото начало съдът е решил, че Матев е рисков и го е оставил в ареста. „ Колкото и необичайно да звучи за хората правораздаването бе много качествено. Знам какво множеството хора си мислят за институциите, само че аз не съм подобен човек и имам вяра в институциите. Може би просто нямаме различен избор. Трябва да се поддържа полиция и прокуратура “, сподели още той. Вуйчото изрази също страхове, че в случай че и апелативният съд пусне Матев на независимост, той може да се укрие. „ Не виждам концепцията той да бъде пускан на независимост.

Той би трябвало да бъде съден като пълновръстен. Всички се опасяват, че потвърден палач може да бъде пуснат против подписка и да се разхожда на независимост. Това обаче може да е част от контрастратегия на прокуратурата, с цел да се принуди отбраната да работи етично “, изясни Георгиев. Той разкри още, че родителите на Георги извънредно доста ги боли. Той добави, че тази контузия няма да бъде заличена цялостен живот. Брат му и сестра му всеки ден питат къде е бате.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР