Това каза в предаването Папараци по bTV моделът Кристин Илиева,

...
Това каза в предаването Папараци по bTV моделът Кристин Илиева,
Коментари Харесай

Потрошената от Дивна в Катастрофа Кристин: Често сънувам как ходя навън, как си сгъвам крачето, не ми се събужда


Това сподели в предаването " Папараци " по bTV моделът Кристин Илиева, която през март тази година пострада в злополука с поппевицата Дивна.

" Бориш се, не можеш да се предадеш. Много постоянно имаше моменти, в който споделях не мога повече. Осъзнах какво ми се случва чак в Турция, т.е. 2 месеца след случая ", показа още Кристин.

" Аз в Инстаграм няма да покажа какъв брой зле се усещам, няма да напиша какъв брой доста ме боли, наскърбявам се по какъв начин хората ми споделят, че съм окей - ами не съм. На цялото ми семейство им е тежко, още го изживяват. Бях в схващане от самото начало. Дивна незабавно се обади на 112, а аз се обадих се първо на приятеля ми. Той ми оказва помощ този миг да го изживея по-леко ", описа още моделът.

" Всичко помня за жал, всичко, обвързвано с злополуката. Имаше кола, която мина около нас незабавно след случая, само че не спря да ни помогне. Това ме изуми. Успях да се преборя с паник офанзивите с обезболяващи. Вече има 3-4 месеца, от както не съм получавала паник офанзиви, само че помня една доста тежка, която търпя 20 минути и даже татко ми се паникьоса. Тогава се взех в ръце, поради него. Много постоянно сънувам по какъв начин вървя на открито, по какъв начин си прегъвам крачето, не ми се разсънва ", показа още моделът.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР