Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV народният

...
Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV народният
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: В момента, в който разкрием нещо за Борисов, Гешев разпъва чадъра си

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV националният представител от „ Продължаваме Промяната “ Настимир Ананиев и означи, че ръководещите разчитат на Европейската прокуратура при уличаването в корупция на някогашната власт.

„ До една седмица се надявам да влезе закона за КПКОНПИ. Ще имаме организация, която ще проверява корупцията. Тогава ще можем да търсим отговорност “, съобщи шефът на районната комисия.

Той разкри и детайлности от договарянията с превозвачите, които вървят сега. По думите му тонът бил „ доста диалогичен “, „ нищо общо с това, което чуваме няколко дни “.

„ Идвам от договарянията с превозвачите, доста диалогичен звук. Всички са се дръпнали леко обратно – и от Министерски съвет, и от превозвачите. Петков моделираше целия диалог. Уговорени са няколко работни групи. Един разговор, който няма нищо общо с това, което чуваме няколко дни. Участниците бяха същите “, изясни Настимир Ананиев.

„ Има транспортни компании, които са свързани с ГЕРБ. Собственикът на една от най-големите автобусни компании беше депутат от ГЕРБ. Въпросът сега е може ли държавното управление да поддържа връзка с всеки. То сподели, че може. Днес бях очевидец на страховит разговор “, съобщи той.

„ Днес най-вероятно ще бъде разгласен пакетът от 2 милиарда лева В тази сложна рецесия държавното управление дава всеки един лев над бюджета за жителите. Ситуацията е сложна, само че държавното управление ще откри излаз “, разгласи още Ананиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР