Това каза пред Българската национална телевизия депутатът от „Изправи се.БГ!

...
Това каза пред Българската национална телевизия депутатът от „Изправи се.БГ!
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Много внимаваме пипалата на миналото да не стигнат до властовите позиции днес

Това сподели пред Българската национална телевизия депутатът от „ Изправи се.БГ! Ние идваме “ Арман Бабикян.

„ Още няма съответни резултати от консултациите. Засега резултатът е, че въобще има диалози. Този факт демонстрира, че въпреки всичко има основа за разговор. Докъде ще стигнем, ще разберем на финала. Прави ми усещане, че по никакъв начин не се приказва с имена, приказва се по-скоро за политики и цели. Горе-долу – взаимно информиране. Не се стартира с имената, само че те също имат значение. Нали разбирате, че няма по какъв начин да слагаме с вас двамата „ Лебедово езеро “ и най-после като стигнем до имената да изберете мен, обърна се той към водещата. Бабикян регистрира обаче, че в случай че има име, което провокира позорения, няма да се спести, единствено и единствено да бъдат в дружното болшинство на ръководещите.

Сложен въпрос бил какво е общото сред „ Изправи се.БГ! Ние идваме “ и „ ИТН “. „ Общото е желанието да сменим модела Борисов. Вероятна имаме доста общо и във връзка с обществените политики. Надявам се, че и в икономическите политики също. Тепърва експертните групи ще го изяснят на срещите, които предстоят през днешния ден и на следващия ден “, изясни депутатът.

Според него в този парламент се приказва по-лесно. „ За два месеца може би хората схванаха, че в случай че произвеждаме непрестанно избори, не е наложително да получаваме всякога нов резултат. Няма никаква гаранция, че няма да има нови предварителни избори “, счита Арман Бабикян.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР