Това каза по БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев. Относно

...
Това каза по БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев. Относно
Коментари Харесай

Делян Добрев: Носят се слухове, че са купени двама депутати от ”Възраждане” и ИТН

Това сподели по БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Относно изгонените съветски дипломати, той посочи: “Пожелавам на службите да работят добре. Намесата на Кирил Петков в този проблем, го трансформира в подигравка. Живеем в задача Лондон. Научихме, че се е заканил за това от дълго време - че е приказвал на една гара. Това е детинско. Това не е държание на един министър председател, страната ни наподобява жалка.

Ако тези хора са работили против ползите на страната, вярно са изгонени. На това закрито съвещание не получихме никаква информация. Оказа се, че има някакви секретни отчети. Дълго време питахме дали им е разпоредени и се оказа, че им е разпоредено устно. Това не е съществено.

Бензинът и дизела се създават от недопечен нефт. Харчи се електрическа енергия, пращат се заплати. От началото на този кабинет нищо не е се е променило- цената на газа, тока, заплатите. Всички разноски са едни и същи. В същото време виждаме, че всеки месец цената на бензина и дизела се подвигат нагоре.

Гласуваме 25 стотинки отплата за всички, което не е вярно. Този лев на литър може да се коства малко на някой, само че сумарно ние плащаме 3, 5 милиарда лв. на година. Да се проверява потока на парите. Да се види дали отиват в швейцарска сметка, оттова в офшорки и по сметките на политици.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР