Това е втора титла от Големия шлем за 32-годишния Скупски,

...
Това е втора титла от Големия шлем за 32-годишния Скупски,
Коментари Харесай

Скупски и Кравчик защитиха титлата си на двойки на Уимбълдън

Това е втора купа от Големия шлем за 32-годишния Скупски, както и четвърта за 28-годишната Кравчик. Тя завоюва още В Париж и Съединени американски щати с Джо Сейлсбъри (Великобритания).

Ебдън ще има още една опция да си тръгне от тазгодишния " Уимбълдън " с трофей, защото той и Макс Пърсел (Австралия) направиха впечатляващ поврат против водещата двойка в света Сейлсбъри и Раджийв Рам (САЩ). Британецът и американецът водеха с два сета и имаха пет разигравания за победа в тайбрека на третата част, две от които на личен сервис, само че в последна сметка отстъпиха с 6:3, 7:6(1), 6:7(9), 4:6, 2:6.

" Невъзможно е да се доближиш повече до край. Просто и двамата допуснахме неточности в тайбрека, след което всичко се сгромоляса. Да сервираш за класиране на финала обаче не е елементарно и напрежението е огромно. Не че това е опрощение, несъмнено трябваше да се оправим по-добре ", съобщи Сейлсбъри, който направи двойна неточност на мачпойнт.

" Сигурно няма да играя тенис известно време. Даже няма да си мисля за него, няма и да виждам. Ще върша нещо друго, с цел да се отърся. Така или другояче скоро нямаме декларирано присъединяване в шампионат ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР