ТОВА е ужасният момент, когато студентка медицинска сестра е била

...
ТОВА е ужасният момент, когато студентка медицинска сестра е била
Коментари Харесай

Момент на ужас: бившият съпруг на студентка медицинска сестра я заключва в барака преди брутално нападение с удар с глава – тъй като е осъден на 2 години затвор

ТОВА е ужасният миг, когато студентка здравна сестра е била заключена в колиба от някогашния си брачен партньор – преди той да изстреля брутална офанзива с удар с глава.

Виктория Джаксън беше оставена с пострадвания по цялото тяло, както и с голяма издутина и синина на челото след презрителното нахлуване на Антъни Йънг през януари 2022 г. 

42-годишната жена разкри за нощта, в която е вярвала, че ще почине.

Тя също по този начин показа шокиращата камера за видеонаблюдение от домашния й адрес, която сподели по какъв начин пияният татко на четири деца се появява с нож, откакто я заключи в пристройка, употребена като бар, до момента в който тя се опитваше да избяга от прозорец.

Йънг нанесе удари с юмруци по лицето на майката от Мидълзбро, удря я с глава, души я и я „ влачи “ през стаите, откакто се промъкна назад в дома след спор.

„ Ще умреш довечера “, й сподели Йънг, преди да употребява кухненски нож, с цел да „ погали ръцете и краката й, заплашвайки да я накълца “.

47-годишният Йънг беше ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР