Това е типичен случай на отвличане на вниманието от страна

...
Това е типичен случай на отвличане на вниманието от страна
Коментари Харесай

Експерти: Грешка на водача и липса на мантинела са сред причините за тежката катастрофа с деца на Тракия


Това е характерен случай на похищение на вниманието от страна на лидера. До този извод доближи пътният специалист Красимир Георгиев от Асоциация на квалифицираните автомобилисти в България. 

“От една страна е неточност на лидера, от друга - вдясно е липсвала мантинела ”, сподели пътният специалист Румен Дунев.

“От последния път нао тежка злополука не се случи нищо. Зачести само контролът върху водачите, които използват упойващи субстанции ”, добави Дунев. 

От Сдружението на Автотехническите специалисти по пътна сигурност оферират да има обединен надзорен орган, който да упражнява по-сериозен надзор на пътя. “Това наше предложнеие цели да остави трайно чувство във водачите, че в България има надзор ”, разясни Дунев.   

По закон в България водачите нямат право да транспортират деца в тъмната част на деня, изясни още пътният специалист. “Той, тръгвайки от морето в последния миг, потегля с ясното схващане, че няма да може да излезе от територията на страната, което автоматизирано го вкарва в нарушаване ”, разясни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР