Това е поредният ченгеджийски номер. Аз бях част от Да

...
Това е поредният ченгеджийски номер. Аз бях част от Да
Коментари Харесай

Петков за твърденията за фалшифицирани документи: Пореден ченгеджийски номер

" Това е следващият ченгеджийски номер. Аз бях част от " Да запазим Корал ", неправителствена организация, която се грижи само за това да резервира тези три плажа, които запазихме на българското Черноморие. Изведнъж, 3 години по-късно, отникъде, по време на предизборната акция, идва по-късно този кьорфишек от ДАНС. За тази идея - " какъв брой ужасно " - това е цялостен парадокс ".

Така съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков дефинира изказванията, че е станал министър на стопанската система с фалшифицирани документи.

Вчера проверяващият уебсайт " Биволъ " разгласява публикация, в която се твърди, че Кирил Петков е станал длъжностен министър на стопанската система с цената на фалшифицирани документи, показани на Агенцията по вписванията.

Неверните условия са били нужни, с цел да се почисти от всевъзможен тип спор на ползи. Фалшификацията е включвала поредност от недействителни и неистинен документи, направени и легализирани от Лена Бориславова. Целта е била да бъдат въведени в подвеждане държавните институции, че Кирил Петков няма никакво несъгласие със законите, с цел да бъде назначен за министър на стопанската система през 2021 година, написа " Биволъ ".

Днес пред БНР Кирил Петков разгласи, че новината се завъртяла в " несериозни медии " и че се употребява с чисто предизборна компроматна цел.

Той повтори тезата си, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са едно и също. По думите му когато се гласоподава за Бойко Борисов, се гласоподава и за Делян Пеевски. Той съобщи, че ПП-ДБ са осъзнали, че не могат да работят с ГЕРБ, до момента в който не се счупи връзката сред Пеевски и Борисов.

" Няма да се откажем. Не тъй като ни е скъпа властта, а в противен случай - два пъти се отказвахме към този момент ", сподели още съпредседателят на Политическа партия.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР