Това e полицайката Любка Гечева, разследвана, че заедно с колегата

...
Това e полицайката Любка Гечева, разследвана, че заедно с колегата
Коментари Харесай

Това е полицайката, проверявана за чадър над убиеца с Порше-то

Това e полицайката Любка Гечева, разследвана, че дружно с сътрудника си Георги Малински от 6 РПУ са правили конвой на пияния и дрогиран водач Димитър Любенов, предава  " 24 часа ".

Любенов блъсна с Поршето си кола на Околовръстното в София кола с френски жители, като мъжът умря, а брачната половинка е в тежко положение в " Пирогов ". Пиян и дрогиран, той летеше тогава със 195 км. в час.

Двама униформени минути преди случая спрели поршето на Любенов, взели му 200 лв. за услугата и свалили водача от Drink and Drive. После следили страшната злополука от локалното и пробвали да изчезнат на заден ход, твърди юристът на Любенов, като взриви Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Вътрешният министър Демерджиев призна, че двамата чиновници са били в региона, само че се води следствие.

Любка е разследвана за повторно. През 2018 година тя е командирована в Слънчев бряг и през ден се снима там със столичанина Йонко. Последния е задържан с дрога в курорта и наказан. Министерство на вътрешните работи ревизира Любка по какъв начин не е знаела за активността на Йонко, само че очевидно не намира нищо притеснително.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР