Това е подигравка, искаме становище, време да приключи това нещо.

...
Това е подигравка, искаме становище, време да приключи това нещо.
Коментари Харесай

Поддръжници на Галя Танева нахлуха в съда: Това е подигравка

" Това е насмешка, желаеме мнение, време да завърши това нещо ". Това бяха част от виковете, с които група привърженица на подсъдимата Галя Танева обстреляха правосъдните представители по време на делото във връзка с безпрецедентния случай, в който въпросната жена роди сама у дома детето си Буда и отхвърли да го впише в " дяволската система ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Те стачкуваха против провеждането на делото на закрити врата, откакто по думите им е трябвало да бъде обществено. Според тях настаняването в психиатрия на здрав човек е закононарушение. Една от поддръжниците на обвинената разви теорията, че в целия свят има хора, които за отвън системата.

" Основанието е в закона ", сподели съдийката, като отхвърли да даде повече пояснения. Тя помоли събралата се навалица да напусне коридора пред заседателната зала с претекста, че не може да работи. 

След няколко минути хората бяха наложително изведени от полицейските органи. Адвокатът на Галя - Евгени Костадинов се обърна към недоволните жители като  няколко пъти повтори, че не му оказват помощ по този метод.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР