Това е първият в света хотел, покрит със злато. В

...
Това е първият в света хотел, покрит със злато. В
Коментари Харесай

Златни тоалетни и пържоли ви очакват в първия в света позлатен хотел

Това е първият в света хотел, затрупан със злато. В него има златни вани, тоалетни и даже пържоли.

Хотел Dolce Hanoi Golden Lake в Ханой, Виетнам, е строен 11 години и е облицован напълно със позлатени плочи. В него даже дръжките на вратите са позлатени, написа The Sun, представен от pochivka.blitz.bg.

❤️❤️

Posted by on
Хотелът има доста лъскави стаи със страхотни гледки към езерото и града. Обявеният за най-луксозен хотел в Югоизточна Азия е ситуиран на брега на езерото Ганг Во в центъра на виетнамската столица.

Цените за нощувка стартират от 280 евро, а в специфичния апартамент можете да отседнете против 900 евро. На разположение е и инфинити басейн с повърхност 60 кв. м, покрита с 24-каратови плочи. От там се откриват невероятни гледки към града.

А шеф-готвачите сервират разточителни бюфети със златни стекове „ Томахоук “, а цялостен един ъгъл е отдаден на изкусителни десерти.

Собственикът Нгуен Ху Донг е изключително горделив с първокласните златни детайли в парцела си. Неговото желение е хотелът му да бъде „ най-луксозният в света “. Той изяснява, че се е стремял откриването да е към Гранд При на Формула 1 в столицата тази година, който обаче е анулиран поради ковид.

Hoàn chỉnh đợi khai trương
Posted by on
25-етажната постройка с 400 стаи се ръководи от компанията American Wyndham Hotels.

Освен предмети, хотелът демонстрира и позлатени хора – златни модели, които вземат участие в специфични събития.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР