Това е първата снимка на млада майка, намушкана до смърт

...
Това е първата снимка на млада майка, намушкана до смърт
Коментари Харесай

Трагична снимка на майка в деня на сватбата, преди да бъде намушкана до смърт на улицата като съпруг, обвинен в убийство

Това е първата фотография на млада майка, намушкана до гибел в Брадфорд през уикенда, до момента в който буташе детска количка по улицата.

Кулсума Актер, на 27 години, от Олдам, умря, откакто беше намушкан с нож на Уестгейт в Брадфорд в 15:21 в събота. Тя била откарана по неотложност в болница, само че по-късно умряла от пострадванията си. Впоследствие полицията стартира търсене на обвинен.

Съпругът на Кулсума Хабибур Масум, 25, беше задържан във вторник сутринта по съмнение в ликвидиране и от този момент му бяха повдигнати обвинявания. Той беше арестуван в региона на Ейлсбъри, на 170 благи от мястото, където Кулсума умря. Оттогава той се яви авансово в Брадфордския магистратски съд и беше арестуван под стража.

Масум стоеше на подсъдимата пейка със стъклена фасада, до момента в който окръжният арбитър Алекс Бойд му сподели, че ще се яви още веднъж в Брадфордския кралски съд на петък. Облечен в сива тениска и обграден от трима охранители, той приказва единствено с цел да удостовери името, датата на раждане и а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР