Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт

...
Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт
Коментари Харесай

Правят си PR с военнотехническата помощ за Украйна: Борисов

" Това е парламент, обвързван единствено с постове, пари и власт – позор ”, съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов коментира  от Пловдив, в коментар за решението на депутатите да дават военнотехническа помощ на Украйна. Той дефинира дейностите на ръководещите като PR акция. 

 

" То няма решение. Те единствено употребяват парите на данъкоплатците в Народното събрание и си разпределят постове ", разяснява той.

 

" Срам до там, че през вчерашния ден Христо Иванов да каже, че те имали единствено порция дробчета. Не ми се приказва на Гергьовден в кулинарно отношение, само че другите, изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент ", сподели пред публицисти Борисов.

 

На въпрос би трябвало ли да има предварителни парламентарни избори той съобщи, че тези ръководещи би трябвало да стоят, до момента в който " заравнят всичко ".

 

" И всяка мисъл, че те можели да бъдат положително за България - да си заминат като антихристите ", добави той.

 

Попитан дали България може да ремонтира украинска военна техника в нашите два завода, в случай че нямаме елементи и работна ръка, Борисов съобщи, че можем.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР