Това е отличен начин да спестите време и да направите

...
Това е отличен начин да спестите време и да направите
Коментари Харесай

Тайна функция на Android може да направи телефона ви по-удобен: просто задръжте пръста си върху екрана

Това е отличен метод да спестите време и да извършите телефона си в действителност персонализиран. Вашият смарт телефон може да работи още по-ефективно за вас. Ето един потребен лайфхак за тези, които желаят да усилят оптимално преживяването си благодарение на тяхното Android-устройство. Оказва се, че Android има обособена опция за ускорение освен на действието си, само че и на ежедневните задания.

Спомнете си какъв брой пъти сте влизали в настройките, с цел да споделяте интернет, включите фенерчето или Bluetooth. Независимо дали става въпрос за Wi-Fi, режим „ Не безпокойте “ или надзор на яркостта. Показването на директни пътища на началния екран ще опрости този развой.

Какво съставлява новата функционалност в Android и по какъв начин да се възползвате от нея?

Повечето консуматори не знаят, само че Android ви разрешава да създадете директен път напряко от началния екран към избрани систематични функционалности. Ето по какъв начин да извършите това:

Задръжте пръста си върху началния екран; Изберете „ Уиджети “ и потърсете съответната конфигурация на директния път от листата, който се показва; Изберете функционалността, за която желаете да създадете директен път: било то Wi-Fi, Bluetooth или нещо друго; Задръжте уиджета, до момента в който го плъзнете на началния екран.

След като директният път се появи на екрана, можете да измененията името или иконата му. Просто задръжте пръста си върху директния път, до момента в който се появи менюто за редактиране. Този способ работи за доста систематични функционалности. По този метод можете да имате обособен екран с всички потребни директни пътища.

Добавянето на директни пътища към систематичните функционалности е част от по-дълбокото персонализиране на Android. Например, можете да употребявате странични стратегии, с цел да създадете комбинирани директни пътища или да създадете автоматизирани дейности.

Нека ви напомним, че смарт телефоните могат освен да оказват помощ в всекидневието, само че и да съставляват заплаха за конфиденциалността на потребителя и по-специално заради приложенията, които могат скрито да ви шпионират — специалистите са разкрили няколко десетки такива стратегии, които са налични в Play Store. За да сте сигурни, че вашият смарт телефон няма да е по-бавен при неговата работа, би трябвало да обърнете внимание на тези неща.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР