Това е невярно и грешно твърдение, че АМ Хемус не

...
Това е невярно и грешно твърдение, че АМ Хемус не
Коментари Харесай

Нанков: При управлението на ГЕРБ незаконно строителство не е имало

Това е погрешно и неверно изказване, че Автомагистрала " Хемус " не е планувана. Има си подписани периоди и процедури. Има си подробни устройствени проекти. Това разгласи в студиото на " Тази заран " по bTV някогашният зам.-регионален министър Николай Нанков.

,,Само секторите 1, 2 и 3 от " Хемус " бяха строени по наше време. За останалите сектори – 4, 5, 6, 7, 8 и 9 има подготвени планове и бяхме в стадий за започване на строителство през 2021 г.'', уточни Нанков.

Той увери, че по време на ръководството на ГЕРБ нелегално строителство не е имало – нито по Автомагистрала " Хемус ", нито другаде.

Първо споделяха, че нямало пари, а 500 млн. от " Хемус " ги взеха и още не се знае къде са, сподели още някогашният зам.-регионален министър.

На въпрос за какво парцелите през лотовете 4, 5 и 6 не са били отчуждени Нанков отговори, че не знае и призна, че това е " необичайно ".

Има един строител и това е " Автомагистрали " ЕАД. Питайте тях, отвърна той.

По отношение на подозренията за качеството на строителството Николай Нанков посочи, че има строителен контрол и АПИ е институцията, която би трябвало да търси отговорност от " Автомагистрали " ЕАД при положение на некачествено строителство.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР