Това е не просто разделена, но преполовена държава. Традиционно исторически

...
Това е не просто разделена, но преполовена държава. Традиционно исторически
Коментари Харесай

Независимо кой ще спечели в САЩ, държавата ще остане разединена, смята Елена Поптодорова

Това е не просто разграничена, само че преполовена страна. Традиционно исторически Републиканската партия печели при по-малък брой дали своят вот. Очевидно всички разбори приказват, че подаденият по пощата избор са за Демократическата партия. Това сподели някогашният ни дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова и вицепрезидент на Атлантическия клуб у нас.

Тя разяснява, че има още време до момента в който се разбере крайният резултат.

Елена Поптодорова означи, че може да се изиска и анулиране на вота в някои щати. По думите й от щаба на Тръмп от самото начало са разгласили непотвърдени данни.

„ Ние още не може да приказваме за политика, тъй като не знаем по какъв начин ще наподобява Белият дом. Който и да влезе там на 20 януари, той ще би трябвало да се оправя с един разлъчен Конгрес. Имаше очакване за синя вълна (на демократите, бел. ред.), само че това не се случи. Ще би трябвало да се разработят вътрешни взаимни отстъпки. Светът има потребност от Америка “, разяснява още тя.

И акцентира, че при Байдън ще има опит да се излезе от изолационизма на Съединени американски щати сега.

Към сегашния миг Джо Байдън има преднина пред Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. Предизборният щаб на настоящия президент обаче е внесъл правосъден иск да се спре преброяването в Мичиган и Уисконсин.

В същото време постове, които разгласява Джо Байдън, са ориентирани към това,че остава малко до успеха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР