Това е началото на съвсем нова астрологична година и е

...
Това е началото на съвсем нова астрологична година и е
Коментари Харесай

3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи за петък, 1 април

Това е началото на напълно нова астрологична година и е време да употребявате последните си размишления и даже тишината от последните няколко дни, с цел да ви подхранват да следвате фантазиите си.

Животът постоянно е риск, тъй че можете да рискувате в нещо, което в действителност желаете, и откакто го извършите, най-хубавите неща се случват в живота ви доста по-лесно.

Вижте за какво зодиите Овен, Везни и Риби имат най-хубавите хороскопи на 31 март 2022 година:

 

Овен

(21 март – 19 април)

 

Това е вашето време да поемете отговорността за личния си живот и фантазии. Докато Новолунието публично е в Овен, то настава в ранните утринни часове на 1 април. Това прави довечера най-хубавото време за поддържане на фантазиите ви на идващото равнище.

По-късно вечерта през днешния ден, откакто Луната премине във вашия знак, тя се сплотява с Меркурий, планетата, която ръководи вашата връзка. Това го прави чудесно време или да прекарате време сами в планирането на идващия си огромен ход или да започнете значим диалог.

Интересното е, че Луната в Овен през октомври 2021 година беше последната Луна преди Венера да се измести в Козирог и вие сте тръгнали на четиримесечно странствуване, с цел да разберете какво най-вече желаете и имате потребност от живота.

Сега, ето ви още веднъж, нещо би трябвало да се промени и друго би трябвало да стартира. Действайте самоуверено!

 

Везни

(23 септември – 22 октомври)

 

За ваш шанс, тази Луна е на всички места във вашата сантиментална зона. Овенът осветява всичко, обвързвано с любовния ви живот, което значи, че освен е време да предприемете дейности, само че е време и за някои нови начала. Независимо дали началото е освобождение или опцията да получите нещо ново, тази Луна може също да ви накара да размислите по какъв начин тази сила на Овен е взела поради изборите в живота ви. Като знак, който е прочут с търсенето на баланс, вие сте склонни да бъдете миротворци, което носи голям брой плюсове във вашите взаимоотношения.

Ако сте по-фокусирани върху това да вършиме другите щастливи, в сравнение с да говорите истината си по достоверен метод, тогава в никакъв случай няма да методите към нея като към същинското си аз. Овенът си споделя мнението, той върви по-късно, което желае, и е решен да успее. Не е наложително да се интересува от наранените усеща на другите или даже от техните отзиви.

Това е силата, която би трябвало да въплъщавате по това време, с цел да можете да сложите завършек на всички взаимни отстъпки, които към момента можете да вършиме, и да прегърнете нов метод да обичате решително и достоверно. Това също е част от нова глава за вас във вашия живот във връзка с вашите взаимоотношения, тъй че е значимо да можете да прегърнете цялостната си мощ.

 

Риби

(19 февруари – 20 март)

 

Докато Луната минава от вашия знак в Овен, това ще повдигне тематиките за това какво значи да си на върха на тези два знака. Най-важното е, че тези знаци съставляват края и началото, колектива и аз-а, и най-важното – правенето и битието. В разнообразни моменти от живота си постоянно се люлеете по един или различен метод сред тях, само че мястото, където намирате най-голяма магия, е мястото, където можете да въплъщавате и двете. Вижте къде в живота ви се появяват тези тематики и даже по какъв начин са се трансформирали от предишния октомври. Като воден знак, който постоянно ще отдава значение на другите, изключително на тези, които ви интересуват, проучването на вашите персонални граници може да бъде значимо.

В доста връзки, откакто научите това, вие също по този начин научавате защо в действителност си коства да се борите и кое е добре да пуснете. Оставете се да се носите с тази Луна, само че в случай че се появи избор или опция, не се опасявайте да се борите и за него.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР