Това е началникът на Кайзер“, казва Кейт Барнард, посочвайки гигантски

...
Това е началникът на Кайзер“, казва Кейт Барнард, посочвайки гигантски
Коментари Харесай

Възстановяване на замъка Рейби

„ Това е началникът на Кайзер “, споделя Кейт Барнард, акцентирайки великански препариран бюст на бик с дълъг рог, който господства в огромното сводесто предверие на замъка Рейби от 14-ти век в графство Дърам. " Страхувам се, че той се озова на стената, само че ние доста го обичаме. "

Господарското земеделие е един набор от умения, които лорд и лейди Барнард са развили, откакто наследиха замъка от бащата на Хари Вейн през 2016 година В този миг замъкът Рейби беше спяща хубавица, средновековна дворцова цитадела, която е била във Вейн семейство от близо 400 години, с над 100 стаи и имение от 250 акра, в това число оградена градина, парк с елени, две езера и поредица от необикновени исторически здания на територията.

В деня, в който се срещаме, Кейт Барнард обикаля през парцела като състезател на лакрос, предавайки личните си открития в замъка по пътя. Хари Вейн, 12-ият барон Барнард, е по-сдържан, само че има дълбоки знания за историята на замъка и своето родословие. Той има тапия по селскостоп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР