Това е моделът Борисов – училища, строителство, пътища. Сега да

...
Това е моделът Борисов – училища, строителство, пътища. Сега да
Коментари Харесай

Борисов: Радев изконно не разбира смисъла на президентската институцията, проф. Герджиков може да обедини нацията

Това е моделът Борисов – учебни заведения, строителство, пътища. Сега да забележим от шест месеца модела Радев, хората претръпнаха към този момент на хаоса. Забравихме какво е еврозона, няма да отидем при белите страни, въпреки че ни одобриха в Европейския банков съюз, чакалнята на еврозоната. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на обиколка в Родопите.

Днес отново има 87 умряли, това към този момент не е вест. Седмици наред сме първи по смъртност от COVID-19 и последни по имунизация в Европа, мисля с тези темпове ще сме и в света, умират хора, а те не вършат нищо посочи той.

10 дни се източва транспортен съд в най-красивите ни места, цялостно безхаберие. За 10 дни щяха да докарат от Щатите един кран, от Холандия, от Русия, Грузия, Турция. Изгониха публицистите да не могат да снимат и съгласно Радев това е справяне с рецесията. Това са жестоки пробойни в страната. Гледайте, радвайте се на направеното от нас, добави Борисов. Бил съм три пъти министър председател на тази страна, работя с младите, с партията, толкоз фрагменти сме издигнали, тъй че той да освободи президентството от омразата, добави той.

Виждате нашата партия ще поддържа проф. Герджиков. Той е ректор на всички ректори, два пъти избиран за ректор на най-големия университет, той може да сплоти нацията. Радев изконно не схваща смисъла на президентската институцията – тя е да сплотява и съставлява нацията, не да разделя и да ненавижда. По-добре да си отиде при партията, да не се занимава с това, което не схваща – да сплотява нацията. Бих му предложил да стане водач на партия, която си избере – не можем да разберем той на Българска социалистическа партия ли е, на " има подобен народ " ли е, на Кирил и Асен ли е, на Мая Манолова ли е. Представете си, в случай че завоюва изборите, какъв брой партии ще кажат, че техният кандидат-президент е спечелил, разяснява водачът на ГЕРБ.

Виждате моделът на другите - безпорядък и всички върви надолу. За страдание смъртността е чудовищна, пазете се. Правителството и Радев са оставили народа – който оцелее оцелее, това е държавната политика сега, посочи Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/245677437570523
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР