Това е "много емоционална" тема, каза Ангела Меркел Ангела Меркел

...
Това е "много емоционална" тема, каза Ангела Меркел Ангела Меркел
Коментари Харесай

Ангела Меркел призова в Африка за повече помощ за овладяване на миграцията

Това е "много прочувствена " тематика, сподели Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила на петата среща на върха сред Европейския и Африканския съюз, почнала през днешния ден в икономическата столица на Кот д'Ивоар - Абиджан. За Европа и Африка е от общ интерес противозаконната миграция да спре и да се основат законни благоприятни условия за хората от Африка за образование и обучение при нас, сподели Меркел.

На двудневния конгрес се чака за миграцията, сигурността и развиването на младежите да приказват повече от 80 европейски и африкански водачи, в това число Меркел и френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила. В центъра на вниманието ще е основаването на по-добри просветителни и стопански благоприятни условия за бързо увеличаващото се африканско население, което по данни на Организация на обединените нации се чака до 2050 година да нарасне повече от два пъти - на 2,4 милиарда души.

Около 60 % от популацията на Африка е на възраст под 25 години. Европейски Съюз храни огромни очаквания, че икономическата поддръжка за Африка в последна сметка ще понижи броя на хората, които прекосяват Сахара и Средиземно море (най-опасния миграционен маршрут в света), с цел да стигнат до Европа.

Международната организация по миграцията (МОМ) тази седмица заяви, че за четвърта поредна година броят на починалите или изчезнали в Средиземно море мигранти надвишава 3000.

Незаконната миграция играе значима роля във всички африкански страни, сподели Меркел на брифинг с публицисти след двустранна среща с президента на Кот д'Ивоар Аласан Уатара. Канцлерката похвали постигнатото от държавното управление на Уатара в региона на развиването.
Създаването на положителни стопански рамки е основно за напредъка на страната, означи Меркел и даде обещание засилена поддръжка от Германия, която не е предоставяла помощ за развиване на Кот д'Ивоар от години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР