Това е изцяло електрическият концептуален автомобил Vision Neue Klasse на

...
Това е изцяло електрическият концептуален автомобил Vision Neue Klasse на
Коментари Харесай

Тази кола ще разтресе световния пазар!

Това е напълно електрическият концептуален автомобил Vision Neue Klasse на BMW, който през днешния ден прави своя мощен дебют в Мюнхен.

Екипът  на mobile.bg  присъства на предпремиерата на колата, където Шеф-дизайнера на BMW Адриан ван Хойдонк ни описа за какво и по какъв начин този автомобил ще промени играта в автомобилния свят.
-->
Според него, концептуалният автомобил, който виждате на фотосите, е доста непосредствен до формата, която ще одобри съответният сериен модел. Той също по този начин разкри, че колата доста скоро ще бъде на пътя. Neue Klasse за него е " мегапроект ", който ще обезпечи и оформи бъдещето на BMW.

 Eто я колата, с която BMW ще промени играта при колите - 4

Към момента, остава незнайно кой модел ще бъде правоприемник на концептуалния автомобил, само че най-вероятно става дума за третата серия на баварците. Това е и трета поредна идея Vision, която немската компания стартира, след i Vision Circular, който се концентрира върху устойчивостта, и i Vision Dee, който сподели всички нови софтуерни системи.

Първите модели, които ще дойдат, основани на платформата Neue Klasse, ще бъдат седан, сходен на Серия 3, и SUV от междинен размер. Началото на производството им се чака през 2025 година във фабриката в Дебрецен, Унгария, и през 2026 година в Мюнхен, Германия.

В допълнение, моделите Neue Klasse ще се създават също в Китай, в региона на Шенянг и в Сан Луис Потоси, Мексико, през 2027 година Това, което е по-интересно е, че този модел има за цел да бъде пионер в бъдещата автомобилна гражданска война в целия свят.

Химията в новите акумулатори ще бъде основана на никел, като равнищата на кобалт и излъчванията на CO2 по време на производството ще бъдат понижени с цели 60%. В допълнение, новата платформа ще предлага равнище 2 плюс и равнище 3 на самостоятелно шофиране, т.е. шофиране без ръце, само че с взор върху пътя, в първия случай и цялостен надзор на автомобила от системата в някои случаи, във втория, надлежно.

 Eто я колата, с която BMW ще промени играта при колите - 3

Разбира се, всички съпоставения се вършат по отношение на днешната междинна технология за батериите на електрическите автомобили, само че в случай че това, което споделиха пред нас експертите от BMW се окаже действителност, то Neue Klasse ще разполага с по-добри акумулатори и от тези на Tesla.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР