Това е измислено, извършено и поръчано от украинските специални службиРуският

...
Това е измислено, извършено и поръчано от украинските специални службиРуският
Коментари Харесай

Путин: Взривяването на Кримския мост е украински терористичен акт

Това е измислено, осъществено и поръчано от украинските специфични служби

Руският президентВладимир Путин упрекна тайните служби на Украйна за гърмежа на Кримския (Керченския) мост, съобщи Ройтерс, представен от Българска телеграфна агенция.

Руският президент го дефинира като терористичен акт: " Няма никакво подозрение. Това е терористичен акт, целящ да унищожи извънредно значима гражданска инфраструктура ", съобщи Путин във видеоклип в канала Telegram на Кремъл.

" Това е измислено, осъществено и поръчано от украинските специфични служби ", сподели още Владимир Путин. Той се срещна с Александър Бастрикин, началник на Следствения комитет в Русия, който показа резултатите от следствието на съботната детонация и пожара на моста.

Взривът на моста над Керченския пролив провокира одобрителната реакция на украински публични лица в събота, само че не и вдишване на отговорност.

Руският вицепремиер Марат Хуснулин съобщи, че от през днешния ден съветските водолази ще стартират работа по изследване на вредите по Кримския мост, оповестиха локалните осведомителни организации.

Руското министерство на превоза заяви, че товарните влакове и пътническите влакове на дълги дистанции по моста се движат по разписание през днешния ден. Ограниченото придвижване по пътищата беше обновено в събота към 10 часа след гърмежа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР