Това е едно самоусещане за жив класик, а живи класици

...
Това е едно самоусещане за жив класик, а живи класици
Коментари Харесай

Вицепремиерът Дончев за президента: Има самоусещане за жив класик. ”Мутри, вън” не е знаме на прехода

„ Това е едно самоусещане за жив класик, а живи класици са такива, които цитират сами себе си. Не мисля, че ”Мутри вън! ” ще се трансформира в едно от знамената на прехода, само че самоусещането за жив класик е впечатляващо. Иначе прочувствено не зная какво тъкмо се пробва да каже. ”
Това вицепремиерът Томислав Дончев сподели по адрес на президента Радев, който през вчерашния ден разгласява пост, който приключва с фразата: „ Лозунгът " Мутри, вън! " вещае края на узурпаторите на прехода”.

Той разяснява и ситуацията в страната и болестта с ковид: България е на 17-о място сме в света по инфектирани и на 10-о по умряли. Няма да затваряме страната. Имаме подготвеност за ескалиращи ограничения, без да се планува цялостно затваряне. Имаме подготвен лист с прогресивни стъпки и продължаващи ограничения, само че те не са фрапантни ограничения. В взаимозависимост от развиване на обстановката сме подготвени да реагираме, изясни Дончев.



Мерките ще бъдат прилагани, такива каквито имат значение, не с цел да са угодни. Извършваме дейности по ръба на бръснача, пазейки здравето на хората, без да съсипваме стопанската система. Хората от едно семейство би трябвало да имат персонална отговорност, да съблюдават отдалеченост, да носят маски, да си мият ръцете, добави Дончев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР