Това е едно от многото чудодейни изцеления, които се случват

...
Това е едно от многото чудодейни изцеления, които се случват
Коментари Харесай

Жена се изцери след искрени молитви пред иконата на свети Мина в Обрадовския маанстир в столицата

Това е едно от многото чудодейни изцеления, които се случват с покровителството на светеца и святото му изображение, споделя пред „ България Днес “ отец Борис от светата обител. Вчера отбелязахме празника на свети Мина, чиято памет почитаме на 11 ноември всяка година.
Чудото връхлетява младата Нели, която се разболява от подлата болест след прекаран грип няколко години подред. Диагнозата в Онкологичната болница в София е като гръм от ясно небе за дамата. Успява да отсрочи интервенцията с един ден и отива в Обрадовския манастир.
„ Единственото, което правех, е да се апелирам на Бога за помощ. След това отидох в болничното заведение за интервенцията. Изведнъж в стаята влезе лекуващият доктор.

Той ми сподели, че последната фотография от деня е на напълно здрав човек за разлика от тези от предходните дни “, споделя за своето чудодейно излекуване Нели.
Истинско знамение застига и Николица Цветкова от столичния квартал „ Модерно предградие “. Тя проглежда, откакто зрението й се замъглява изцяло. Нищо не виждала и нищо не й пособие – нито очила, нито капки и медикаменти.
„ Отидох си у дома доста зарадвана и описах на домашните си какво знамение направи с мен Бог, та ми отвори очите. Оттогава и през днешния ден не използвам никакви очила и си виждам доста хубаво “, споделя щастливата Николица.
Райна Данаилова от столичния квартал „ Подуяне “ се снабдява с рожба, откакто дълги години не съумява да зачене. След като навършва 40 години, се моли на св. Мина и постоянно идва в неговия манастир в Обрадовци. И той чул и извършил сърдечната и откровена молба, съпроводена с доста сълзи и въздишки.

Чудотворната икона на свети Мина се намира в Обрадовския манастир, повдигнат на мястото на света обител от римско време. Според преданието чудотворната икона на светеца е изписана през петдесетте години на XX в. от известния художник Михаил Малецки (1900-1991 г.) след съновидение и е донесена на тил в манастира.
Светецът е покровител на бездомните и сираците, бърз асистент в компликациите и бедите, настойник на пасажерите. Молитвите към него оказват помощ за намиране на откраднати или изгубени движимости. Но с цел да помогне светецът, е нужна откровена и нелицемерна религия и чиста молитва, казана без подозрение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР