Това е една прекрасна инициатива на община Бургас и огнеборците

...
Това е една прекрасна инициатива на община Бургас и огнеборците
Коментари Харесай

Календар с кауза: Пожарникари спасяват изоставени и бездомни кучета

Това е една прелестна самодейност на община Бургас и огнеборците от Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “. Пожарникарите пристигнаха стимулирани и бяха подготвени да ме слушат и да застават, както има кажа. Аз като експерт естествено им помагах, само че те си бяха доста стимулирани, за което доста им благодаря.

Това сподели пред Euronews Bulgaria младата фотографка Алия Казанджиева, която е създател на фотосите в календара с благотворителна идея на бургаските пожарникари. Преди година неин кадър – целувка за довиждане на бургаската гара стана най-романтичната фотография в Европа.
Акцията е благотворителна. Всички събрани средства отиват в помощ за Общинския подслон за безстопанствени кучета в община Бургас. Един календар коства 20 лв. и може да се закупи или от пожарната, или от приюта. Календарът е голям, доста първокласен. Много е подобаващ за подарък и е с доста добра идея.
„ Идеята беше за всеки сезон да има по три фотоси, надлежно на всяка фотография да е друг модел с друго куче, само че някои се преповтаряха. Заснехме ги за 2 седмици “, уточни Казанджиева.

Тя означи, че доста от кучетата към този момент са осиновени.

По думите на младата фотографка в Бургас няма проблем с безстопанствените кучета, само че въпреки всичко потенциалът на Общинския подслон е стеснен и заради това се постанова кучетата въпреки всичко да бъдат осиновявани.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР