Това е една от версиите, но има още 2. Разглежда

...
Това е една от версиите, но има още 2. Разглежда
Коментари Харесай

Това Взриви България! Командир Преобърна Всичко За Катастрофата С Хеликоптера С Това, Което Разкри!

" Това е една от версиите, само че има още 2. Разглежда се, пилотска неточност и въздействие на външни условия ", изясни ген. Димитър Иванов.

Валерий Владинов от " Терем - Летец " изясни, че обстановката е доста сложна и комплицирана. " Всяка авиационна злополука е извънредно тежко събитие, неприятно. Най-важното извънредно комплицирано за разбор ", посочи той.

Според него всяко умозаключение в задатък би било неточност.

Припомняме, случаят стана на 11 юни, към 20.30 часа. По време на планов полет на височина от 50 метра, машината губи баланс и пада, като избухва пожар.

При случая починаха двама души, а трети беше ранен. Загинали са командирът на екипажа Пламен Пантелеев и помощник-пилотът Стоян Неделчев. Третият член на екипажа - бордният инженер Алексей Каменов, е приет в болница и е в схващане.

Пострадалият е настанен във ВМА. Състоянието му е устойчиво, оповестиха от здравното заведение. Пациентът е контактен и съответен. Продължават вторичните прегледи и проучвания на потърпевшия.

Припомняме, при започване на юни предходната година въртолет " Пантер " от състава на Военноморските сили падна във водата. Тогава най-тежко потърпевшият капитан Георги Анастасов умря. Тримата военни водачи бяха извадени от свои сътрудници от фрегатата " Дръзки ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР