Това е чужда за българското общество тема, която бе хвърлена

...
Това е чужда за българското общество тема, която бе хвърлена
Коментари Харесай

Лора Крумова Се Видя В Чудо В Неделя Вечер! Вижте Само Какъв Скандал Се Развихри Пред Очите На Водещата!

Това е непозната за българското общество тематика, която бе хвърлена при нас. Идеята за референдума не е неотдавна. Това, че на Валери Симеонов не му харесва концепцията, си е негов проблем. Възразявам против внушението, че някой лишава от правата на хомос*ксуалните същества да живеят дружно ", съобщи Контрера. Виктор Лилов отвърна: " Ако казвате че хомос*ксуалистите нямат права, се сблъскваме концепцуално къде желаеме да живеем. Жалко, че няма карта на страните, в които да си хомос*ксуалист е закононарушение.

Държави като Иран, Саудитска Арабия, Уганда - това са те. Естествено, че гей браковете в даден миг би трябвало да се разрешат. Ще достигнем до тази сутация, тъй като става дума за равни права. Българската конституция споделя, че всички са равни. Както имаме идентични отговорности, по този начин би трябвало да имаме и равни права. Политическите водачи ще схванат, че тук става дума единствено за равнопоставеност и нищо друго. Вътрешна македонска революционна организация предлага един цивилизационен избор - да се преместим на африканския континент и саудитска арабия или... " Членът на Вътрешна македонска революционна организация обаче го прекъсна: " Прави се подстрекателство, че, в случай че не приемем гей браковете, сме от третия свят. Това е доста манипулативно нещо, което гей организациите добре го владеят. Има и други такива страни.

Прризнаването на гей браковете до какво тъкмо ще докара?! За какво ви е нужен брак, с цел да си живеете естествения живот. Идеята е да се разграничат другояче безинтересни хора на фона на всички останали. Превръщате с*ксуалната си ориентировка в политическо знаме, тъй като нямате нищо останало. Българското общество ще каже какво желае и считам, че това е най-логичното решение ". Лилов реши да му отговори на въпроса до какво ще докара признаването на браковете. " Като си извършите семейство с някого, получавате разнообразни права като да вземем за пример приемане на завещание и други ". Напрежението в студиото обаче нарастна и той добави:

" Според мен във Вътрешна македонска революционна организация някой тежко се е влюбил в хомос*ксуален човек и, с цел да не стъпва този хомос*ксуален човек в брак, са забранили този човек да се ожени. Вие естествен човек ли сте, а министърът на защитата, оповестил война на джендърите, естествен човек ли е?! Депутати тъкмо от вашите кръгове бяха наказани за пед*филия... "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР