Това е често срещана фраза, използвана, за да се карат

...
Това е често срещана фраза, използвана, за да се карат
Коментари Харесай

Хората едва научават, че работниците на McDonald`s всъщност не обръщат бургери

Това е постоянно срещана фраза, употребена, с цел да се карат на тези, които не внимават в час, само че хората са шокирани да открият, че чиновниците на McDonald's въобще не обръщат бургери. Много деца са чували преподавател да крещи: „ Внимавай, или ще свършиш да работиш в McDonald's и обръщаш бургери “, намеквайки, че това е нежелана работа за тези, които нямат подготовка.

Но това не може да бъде по-нататък от истината, защото освен работата в McDonald's е изцяло уважавана работа, веригата за бързо хранене в действителност употребява двустранни скари, тъй че няма потребност от превръщане на бургер. Една елементарна телешка баничка лишава 42 секунди, с цел да се сготви на тези скари, до момента в който четвърт паунд лишава 112 секунди.

Когато го попитаха за времето за готвене на бургер, чиновник на Макдоналдс изясни: „ Това варира от един сандвич до друго и зависи от това какъв брой поръчки са били направени едновременно. Като образец, в случай че няма други поръчки, междинното време от момента на подаване на поръчка за готвене и п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР