Това е абсурдно. Това е дъно. Това е посегателство върху

...
Това е абсурдно. Това е дъно. Това е посегателство върху
Коментари Харесай

Нинова за бюджета на общините: ПП надминаха и Борисов, той раздаваше тези пари от джипката

Това е неуместно. Това е дъно. Това е посягане върху живота на милиони българи, което са тръгнали да вършат с общините. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява бюджета на общините.

" Вчера Министерството на финансите изпраща писмо до всички кметове до вечерта да си предадат плановете, които да бъдат включени в бюджета. Първо - в никакъв случай в него не са били включвани изброените планове, включени един път - това значи край. Това са плановете и всички други общини увисват ", добави тя.

По думите й всички хора, живеещи в общините, остават без вода, без ремонт на улици и така нататък " Поискахме да пристигна Асен Василев на чуване, само че го крият и не желае да пристигна ", съобщи Нинова.

И изрично съобщи, че ще създадат всичко по силите си да не позволен това да се случи. И дефинира това като " поредна кражба от бюджета ". " Надминаха и Бойко Борисов. Борисов раздаваше тези пари на общините с разпореждане на Министерски съвет, в случай че си спомняте и от прозореца на джипката. Тези желаят да си узаконят кражбата в Закон за бюджета. Корупцията става законна и няма преборване с това знамение ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

" Спирам да го разясня. Сутрин - едно, на обяд - друго, вечер - трето ", по този начин Нинова разяснява негласуването на Бойко Борисов на вота за съмнение.

Според нея е било предстоящо да се отхвърли вотът на съмнение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР