Това доказано средство срещу бръчките около очите отдавна получава заслужена

...
Това доказано средство срещу бръчките около очите отдавна получава заслужена
Коментари Харесай

Премахнете бръчките около очите с това чудесно средство

Това потвърдено средство против бръчките към очите от дълго време получава заслужена известност. Трябва да се нанася вечер и просто да се изплакне с топла вода. На сутринта ще видите по какъв начин тъмните кръгове изчезват, а бръчките се изглаждат. Добрият резултат може да се види още след първата процедура. Погледът ще стане явен и отпочинал.

Състоянието на кожата към очите значително дефинира какъв брой млади изглеждаме. Малко вероятно е някой да оспори това явно изказване.

Бръчките около очите образно могат доста да усилят възрастта. И, несъмнено, всяка жена знае какъв брой е мъчно да се грижи за кожата на клепачите. Само тъй като е много сензитивна, всеки погрешно селекциониран козметичен артикул може да доведе до отичане, зачервяване и неприятен външен тип.

Ето за какво на въпроса – за какво да не си купя очна линия или подготвена маска за бръчките около очите – опитните дами дават отговор, че „ не се знае кой какво е поставил в този крем, предпочитам да го направя сама “. Същото важи и за маските.

Днес ще ви покажем рецепта за отлична маска за понижаване на бръчките към очите, за овлажняване и омекотяване на кожата. Приготвянето ѝ е толкоз обикновено, а ефектът – толкоз добър, че сме сигурни, че тази маска ще ви стане обичана. По-добре е да я приложите под формата на компрес, тъй че частиците от маската да не попаднат непосредствено в очите.

За да приготвите маската, са ви нужни единствено 2 съставки. Това са извара и мед, в равни пропорции. Ще бъдат задоволителни 1 чаена лъжичка мед и 1 чаена лъжичка извара.

Смесете съставките до гладка консистенция.Разделете сместа на половина и увийте всяко парче в превръзка или марля.Удобно седнете в хоризонтално състояние и сложете приготвените компреси върху очите. Задръжте 20 минути.След това премахнете компресите и измийте очите си с инфузия от лайка или топло мляко.

Повтаряйте тази проста маска 2 пъти седмично – и ще забравите за бръчките към очите.

Вижте още: Ползите от смокините при проблеми със стомаха

Бъдете красиви и млади! Грижете се за лицето си и постоянно ще изглеждате ужасно!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР