Това да държите под контрол гласовете на една конкретна група

...
Това да държите под контрол гласовете на една конкретна група
Коментари Харесай

Панчугов: Големият проблем на правителството е, че има две партии, които управляват без да са в управлението

" Това да държите под надзор гласовете на една съответна група хора от българското общество и да съумеете да я мотивирате да гласоподава е това, което остави Движение за права и свободи във властта, все пак, което ние знаем за тази партия и макар всички обвинявания, които слушаме през годините ".

Това съобщи в утринния блок на бТВ политологът Христо Панчугов по отношение на събитията в Движение за права и свободи.

" Всъщност, аз не знам дали тя ще се трансформира в национална партия, само че тя сега е в съвършената обстановка, в която постоянно е функционирала отлично - и това е да ръководи без да е в ръководството. В този миг най-големия проблем на това държавно управление е, че има две такива партии, които ръководят без да са в ръководството. Имаме ГЕРБ и Движение за права и свободи, които са заявили поддръжка за ръководещото болшинство, само че не носят отговорност за това ръководство. Проблемът, който държавното управление би трябвало да си реши от ден първи, е точно този ", сподели той.

" Това да поискаш оставката на вътрешния си министър без да си го договорил преди този момент, явно е обществен неуспех. Аз разбирам желанието някакси да се разграничим като нещо ново в българската политика, само че това идва като изненада, в случай, че малко преди този момент си изискал оставката на заместник-директора на ДАНС и нея не си получил ", добави Панчугов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР