Това, че милиардерите имат парите да плащат за скъпи лични

...
Това, че милиардерите имат парите да плащат за скъпи лични
Коментари Харесай

Вижте какво обичат да ядат Мъск, Безос и Гейтс

Това, че милиардерите имат парите да заплащат за скъпи персонални готвачи или здравословни храни от висок клас, не значи, че се придържат към диети, които са положителни за тях. Докато някои опитват с най-новите трендове - като палео диетата и веганството, има други милиардери, които обичат да ядат шоколад за закуска или да пропущат да ядат в продължение на дни.

Ричард Брансън, създателят на Virgin Group, пресмята, че пие 20 чаши чай дневно. Той стартира деня си с плодова салата и мюсли за закуска. Брансън живее на частния си карибски остров, остров Некер. Милиардерът запълва дните си с извършения, време със фамилията си и бизнес срещи, които избира да насрочва " по време на обяд “, с цел да помогне за " ободряване на настроението “, сподели той в обява в блог на уеб страницата на Virgin през 2017 година. 

За вечеря той сподели, че избира да провежда групови хранения, " където се споделят истории и се раждат хрумвания “. Брансън сподели, че си ляга към 23 часа. и получава към шест часа сън всяка нощ.

Изпълнителният шеф на Amazon Джеф Безос каза, че обича да отделя време заран и да закусва здравословно. По-рано тази година приятелката на Безос, Лорън Санчес, сподели, че Безос прави палачинки всяка неделя заран.

Основателят на Microsoft Бил Гейтс каза, че толкоз доста обича диетичната кола, че пие по три или четири дневно.  Главният готвач на Michelin Джорди Круз споделя, че Гейтс един път е резервирал целия си ресторант за два дни и е поръчал единствено диетична кола.

Хранителните привички на Гейтс не са доста по-добри от другите милиардери. Бил Гейтс обича чийзбургери. В сериала на Netflix " Inside Bill`s Brain " Гейтс приказва за привързаността си към прахообразната напитка Tang.

Главният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск няма най-здравословната диета. " Ако имаше метод да не хапвам, с цел да мога да работя повече, нямаше да хапвам “, сподели Мъск в биографията на Ашли Ванс " Илон Мъск: Тесла, SpaceX и търсенето на фантастично бъдеще “.

Той пропуща закуската - или яде бар Mars или поничка, с цел да стартира деня си. " Предпочитам да хапвам вкусна храна и да пребивавам по-кратък живот “, сподели Мъск на Джо Роугън през 2020 година. Мъск сподели, че обичаните му кухни са френската и барбекюто.

Изпълнителният шеф на Meta Марк Зукърбърг е опитал с разнообразни типове диети. През 2011 година той си сложи " персонално предизвикателство “ да яде единствено месо от животни, които е умъртвил. Зукърбърг споделяше храната, която беше умъртвил, с другари и посетители на къщата. Веднъж той беше хазаин на съоснователя на Twitter Джак Дорси и го почерпи с коза, която беше умъртвил. Дорси сподели, че си спомня, че козата е била сервирана студена, тъй че се е спрял на салата за вечеря, осведоми bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР