Това, че един политик е направил нова партия, не го

...
Това, че един политик е направил нова партия, не го
Коментари Харесай

Свиленски: БСП 11 години се бори със статуквото

" Това, че един политик е направил нова партия, не го прави нов политик. Българска социалистическа партия не е партия на статуквото, тя се бори 11 години с него. Не е почтено да се твърди, че щом е бил на митинга, а не в Народното събрание, се бори със статуквото, а ние не ". Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова нюз Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

" Възмездие за нас значи отговорните за това състояние на страната да отидат там, където повелява закона ", по този начин разяснява думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за " отмъщение ". 

Според него безсрамие царува в администрацията, наследена от ГЕРБ и патриотите.

" Партиите на митинга не дадоха сигнали, че желаят смяна, „ ИТН “ върнаха мандата при обезпечена поддръжка, те не желаеха ГЕРБ да си отиде от власт. Българска социалистическа партия би трябвало да подсигурява сигурност в смяната ", разяснява той.

По думите му в държавните администрации моделът на ГЕРБ още действа, а би трябвало да бъде отхвърлен.

Свиленски изясни, че Българска социалистическа партия желае анулация на плоския налог, въвеждане на необлагаем най-малко, както и горна граница за съпричастност в бюджета на хора с по-големи приходи - над 10 000 лева

" Ако сме първа политическа мощ, чакаме партиите, които желаят смяна, на масата за договаряния ", съобщи Георги Свиленски.

Посещението на Кьовеши съгласно него значи, че България не може да се оправи с корупцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР