Това, че Борисов е евакуиран частично от българския телевизионен екран,

...
Това, че Борисов е евакуиран частично от българския телевизионен екран,
Коментари Харесай

Д-р Михайлов: Борисов - срам за нацията, срам за всички, които го подкрепяха

Това, че Борисов е евакуиран отчасти от българския ефирен екран, инструмент на омагьосването на нацията през тези 12 години и на нейната деградация, е за мен велико облекчение.

Общонационалната паника има устойчиви учредения и това е нещо, което „ не може да се анулира от Кирил и Асен след една алегорична и в прочут смисъл действителна победа, доколкото им е връчена опция да ръководят.

Иначе аз съм се отказал от дълго време да бъда доверчив. Ще ги осъждам по резултатите “, уточни Михайлов. „ Става дума за една победа на „ светите братя “ Кирил и Асен (със симпатична подигравка го казвам) Представлява удар против една доста мощно деградираща политическа и манталитетна мощ. “

„ Има две неща, които вършат промяната на властта допустима – първо натискът върху българския прокурор, който назовава Борисов „ шефе “, и, второ, фигурата на Бойко Борисов, която е притисната, към този момент алегорично “, съобщи доктор Николай Михайлов в предаването „ Политически НЕкоректно “.

По думите му „ от КТБ до „ Хемус “ това, което става, е ужасно “. Наивно е обаче да се мисли за наказуемост на беззаконието в структурата на стихийно пазарно, турбокапиталистическо ръководство, каквото съставлява българското ръководство от 89 година насам, счита Михайлов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР